Jailbreak Iphone4S

Despre iPhone 4S si jailbreak

Voi vorbi in acest articol despre trei teme ce tin de noul iPhone 4S. In primul rand, voi prezenta cateva din cele mai interesante caracteristici ale noului iPhone 4S apoi despre Jailbreak iPhone 4S si despre iPhone 4S unlock.

iPhone 4S a fost lansat de Apple cu o zi inainte de decesul celebrului CEO al firmei, Steve Jobs. Desi in mediul online se astepta lansarea iPhone 5, se pare ca strategie celor de la Apple a fost cu totul alta. Astfel, ei au lansat iPhone 4S, versiunea mult inbunatatita a iPhone 4. Haideti sa vedem cam care sunt cele mai remarcabile caracteristici ale smartphone-ului iPhone 4S.

Vorbim despre o calitate remarcabila a imaginii cu noul sistem de Ecran Retina. Deasemenea, iPhone 4S vine si cu noul procesor A5 care face din experienta cu jocurile ceva remarcabil. Putere de raspuns cu pana la 7 ori sporita fata de iPhone 4 si claritate deosebita. Deasemenea, cu noul smartphone al celor de la Apple, va puteti bucura de inregistrare video HD 1080p. Veti fi capabili sa transformati acest smartphone in cea mai performanta foto-video camera. Apelurile video sunt si ele la inaltimea asteptarilor cu iPhone 4S. Dar haideti sa discutam un pic si despre Jailbreak iPhone 4S si iPhone 4S unlock.

In primul rand, Jailbreak iPhone 4S se refera la spargerea sistemului de operare adica al OS-ului, pentru a reusi instalarea altor programe decat cele care se gasesc in magazinul oficial Apple, App Store.

iPhone 4S unlock se refera la instalarea unui mic program –care apropo necesita jailbreak- care iti va permite sa folosesti sim din orice retea, chiar daca iPhone-ul a fost blocat din fabrica pe o singura retea.

Cu un terminal de succes, iPhone a fost in 2010 cel mai vandut smartphone. Sa vedem daca in 2012 se va mentine pe aceeasi pozitie.

Categorized: Stiri

Comments are closed.