Nu ar mai fi sezonul iPhone 5 fara un zvon despre o dubla lansare

Vechiul zvon care a circulat pentru mult timp in 2011 despre versiunea ieftina iPhone Nano, a fost resuscitata si pentru 2011. Mai exact, surse asiatice sustin faptul ca au vazut componente low-cost pentru iPhone-ul care se va lansa anul acesta.

Pentru o buna parte a verii anului 2011, sursele media pe parte de tehnologie sustineau sus si tare ca Apple va lansa doua versiuni odata de smartphone- versiunea pro sub denumirea de iPhone 5 si versiunea ieftina iPhone 4S pentru a merge alaturi de “fratele sau”. Totusi, niciodata nu am inteles: sa ai toate aceste versiuni de iPhone intr-un timp atat de scurt n-ar fi cumva o pierdere de bani pentru cei de la Apple? Totusi, parca ar trebui sa stea mult mai mult un terminal pe piata, pana sa se ajunga la stadiul de saturare a pietei si abia apoi sa se investeasca in noi tehnologii. Bineinteles, in final, am sfarsit prin a avea pe piata, ceea ce ar fi trebuit sa poarte numele de “versiunea de mijloc iPhone 5-4S”. Macar nu am fost lasati sa alegem din (deja) prea multe versiuni de iPhone.

Dar daca am invatat ceva anul acesta, este faptul ca zvonurile despre iPhone 5 din 2011 sunt reactualizate si in 2012. Bineinteles, cel mai nou zvon re-inventat este acela ca iPhone 5 va avea o versiune “Nano”, mai ieftina.

Cei de la Slash Gear spun “ Este iPhone nano cel despre care am auzit acum direct din China Times. Acest zvon vine de pe acel continent si producatorii care raman inca anonimi, spun ca intr-adevar lucreaza parti pentru o versiune ieftina pentru iPhone 5.”

Ce sa facem acum insa? Chinezii au spus de foart multe ori astfel de lucruri. Ba mai mult, au lansat ei propriile versiuni/replici astfel incat nu ne este foarte greu sa credem ca poate foarte bine sa fie doar un zvon prin care ei sa mai acapareze cativa cumparatori la noua lansare spunand ca distribuie versiunea ieftina pentru iPhone 5.

Categorized: Stiri

Comments are closed.