Samsung devine lider de piata

Samsung a inceput sa devina lider de piata, vanzand cele mai multe smartphone-uri. Dupa ce acestia au inventat singurul sistem de operare care concureaza in momentul de fata cu ios 5, anume android, acum au scos si cel mai ieftin telefon cu android. Acesta se numeste Samsung S5360 Galaxy Y, si in Romania se vinde la pretul de 499 lei, un pret care il consider destul de mic avand in vedere ca telefonul are wi-fi, camera foto de 2 mpx, si ruleaza cu android 2.3.5. Telefonul vine cu un procesor de 832 MHz si cu sistemul de operare Gingerbread.

Telefonul are cel mai slab procesor din gama Galaxy, dar la acest pret este o alegere foarte buna. Telefonului i se pot seta maxim 7 homescreens, dar la deschiderea mai multor aplicatii, aceste homescreens vor avea un mic decalaj. In pachetul telef0nului se gaseste si un card de memorie de 4 GB, dar aceasta poate fi marita pana la 32 GB. In ultimul timp au aparut foarte multe telefoane noi cu android pe piata, dar daca aveti un buget redus noi va recomandam acest telefon cu cea mai mare caldura.

In cutie nu se gasesc prea multe accesorii decat telefonul, un incarcator, si un cablu de date Micro-Usb, din ce am observat alte telfoane dispun si de huse telefoane.

Camera foto este de 2 megapixeli, fiind de fapt minimul în aceste zile, dar pentru a face cateva poze spontane si un filmulet scurt pentru ca ulterior sa le înc?rcarcam pe site-uri de re?ele sociale precum Facebook, telefonul este ok.

Ca un verdict final in ceea ce priveste smartphone-uri ieftine, Samsung Y este cu siguranta unul dintre cele mai slabe telefoane din aceasta gama, desi executia ar fi putut fi îmbunatatita. Pentru pretul cerut de 499 lei, nu este, probabil, nu exista vre-un motiv care sa ne puna pe ganduri, deoarece cu siguranta este una dintre cele mai accesibile oferte la acest pret, cu acest tip de specificatii.

Categorized: Stiri

Comments are closed.