Unlock Iphone4S

Despre iPhone 4S si Unlock

Daca spui iPhone 4 S, automat spui cel mai uimitor iPhone de pana acum. Desi in internet s-a tot zvonit ca cei de la Apple vor produce dupa iPhone 4 un nou iPhone, iPhone 5, Steve Jobs a facut cu totul altceva. A lansat o versiune inbunatatita pentru iPhone 4, terminalul iPhone 4 S care a reusit sa-i uimeasca pe toti iubitorii acestui tip de smartphone. Haideti sa vedem, cam cu ce a venit nou Iphone 4 S fata de iPhone 4. In primul rand, vorbi despre un nou cip, dual-core A5. Urmeaza camera de 8MP, sistem optic nou nout, iOS 5 si iCloud. Deasemenea sa nu uitam de Video HD de 1080p.

iPhone 4 S vine cu cel mai nou cip de pana acum. Este vorba despre cipul A5 cu o putere de doua ori mai mare fata de tatal lui si o grafica ce te lasa masca. Efectele aceste, daca vorbim de rapiditate, se vor simti de 7 ori mai puternic. Viteza superba de reactie si viata a bateriei mult sporita.

Grafica sau mai exact procesorul A5 care accelereaza grafica, face ca iPhone 4 S sa fie un terminal ideal pentru jocuri. Cei de la Apple se lauda ca terminalul lor are cea mai puternica foto-video camera ce a existat vreodata pe un smartphone. Cu 60% mai multi pixeli decat cei ai terminalului iPhone 4, iPhone 4 S este intradevar o minunatie, putand fi folosit fara probleme pentru fotografii si fimari de inalta calitate.

Dar haideti sa trecem si la cealalta tema si anume Unlock iPhone 4S. Ce inseamna unlock iPhone 4S? Ei bine, se refera la instalarea unui program, ce nececesita bineinteles jailbreak pe telefon. Totusi ce inseamna sa faci unlock iPhone 4S. Programelul de unlock te ajuta sa folosesti cartela in orice retea, chiar daca atunci cand l-ai cumparat era blocat pe o anumita retea.

Categorized: Stiri

Comments are closed.